سیستمی ابداع شده که با استفاده از مولکولی حاوی کربن، نیتروژن و هیدروژن، اشعه های خورشید را به دام می اندازد و گرما را جذب می کند. این سیستم می تواند به مدت چند دهه انرژی خورشید را ذخیره کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان در حوزه انرژی خورشیدی  به فناوری نوینی دست یافته اند که می تواند هر پنجره معمولی را به منبعی از گرما تبدیل و انرژی خورشیدی را به مدت چند دهه ذخیره کند.

ذخیره انرژی خورشید به مدت چند دهه ممکن شد

محققان دانشگاه فناوری چالمرز در سوئد این فناوری را ابداع کرده اند. فناوری مذکور شامل  یک دستگاه  ذخیره انرژی مخصوص است که می تواند با باتری های لیتیوم یونی فعلی رقابت کند.

به گفته آنان این سیستم  دارای مولکول مخصوصی حاوی کربن، نیتروژن و هیدروژن است. این مولکول طوری طراحی شده تا  اشعه های خورشید را به دام بیندازد.

با کمک این مولکول می توان نوعی لمینیت ساخت که  روی پنجره ها، خودروها و حتی لباس ها به کار می رود. در این روش پس از ذخیره انرژی، می توان با کمک یک کاتالیزور آن را به شکل گرما آزاد کرد.

چنین سیستم ذخیره ای عمر طولانی دارد. باتری های لیتیوم یونی ۵تا۱۰ سال عمر می کنند، اما عمر سیستم مذکور چند دهه است و علاوه بر آن تاثیر کمتری روی محیط زیست می گذارد.

 در این روش از هیچ ماده گرانقیمتی مانند سیلی استفاده نمی شود و نیازی نیست پس از دریافت انرژی جریان برق توزیع یا آزاد شود.

هرچند روش جدید  فقط می تواند گرما تولید کند، اما محققان به دنبال روشی هستند تا اشعه های خورشید را به برق تبدیل کنند.

منبع: مهر

ساختمان صنعت


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : انرژی ,ذخیره ,خورشید ,فناوری ,تواند ,گرما ,لیتیوم یونی ,ذخیره انرژی ,انرژی خورشید ,کربن، نیتروژن ,حاوی کربن، ,حاوی کربن، نیتروژن
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

online stor وبلاگ مدیریت مالی -احمد سوری توتون و لوازم توتون رحيمي خريد فالوور Dawson (یا حسنُ یا حسین). اشعار و نکات مداحی باربری غرب تهران جوک ماتریس ملازمان حرم 313 آموزش رابطه زناشویی بلاگ