گزارش «صما» از کارگاه‎های آموزشی چهارمین همایش ساختمان پایدار:
 
همزمان با برگزاری «چهارمین همایش ملی ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» کارگاه های آموزشی و تخصصی برگزار شد.

کارگاه «نقش شیرآلات در بهینه سازی مصرف آب»

در حاشیه برگزاری همایش و نمایشگاه «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» کارگاه «نقش شیرآلات در بهینه سازی مصرف آب» توسط شرکت «کلار» برگزار شد.

به گزارش «صما» در این کارگاه قضاوی، مدیر بازرگانی شیرآلات کلار اظهار داشت: در کشور ما استانداردهای شیرآلات براساس استانداردهای آلمان تدوین شده است و تا حدود زیادی رعایت می شود.

وی افزود: به طور کلی تولید شیرآلات با دو روش فورج گرم و ریخته گری انجام می شود. در روش فورج شمش های آلیاژ برنج مورد استفاده قرار می‌گیرد و در روش ریخته گری که از سرب بالایی برخوردار است، خلل و فرج بیشتری دارد.

مدیر بازرگانی شیرآلات کلار ادامه داد: شرکت ما با روش شمش اقدام به تولید می کند. چراکه در روش ریخته گری گاهی درصد سرب موجود در شیر آب آنقدر بالا می رود که منشا بیماری های مختلف می شود.

وی گفت: ما باید قدر منابع طبیعی کشور ازجمله آب را بدانیم. در کشوری مانند روسیه که شیرآلات تحت استاندارد گوست تولید می شوند، آب آشامیدنی آنقدر آلوده و بدبو است که حتی برای شست و شوی صورت هم مناسب نیست.

قضاوی با اشاره به کاهنده های مصرف آب گفت: با کاهنده های مصرف آب هر دقیقه می توان تا 9 لیتر در مصرف آب صرفه جویی کرد. این قطعه آب را با هوا مخلوط کرده و در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.

وی اظهار داشت: شرکت کلار دارای استاندارد EN817 بین‌المللی است. صمن اینکه ما استاتدارد CUPC را هم در زمینه شیرآالات داریم.

 

کارگاه «نقش کلیدی شیشه در ساختمان های پایدار»

کارگاه تخصصی «نقش کلیدی شیشه در ساختمان های پایدار» توسط شرکت «ونوس شیشه» در حاشیه همایش و نمایشگاه «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» برگزار شد.

به گزارش «صما» گیتی نوروزی، از شرکت ونوس شیشه به عنوان ارائه کننده اظهار داشت: اینکه در کشور ما میزان استفاده از شیشه در نمای ساختمان محدود شده، اقدام درستی به نظر نمی رسد و هیچ جای دنیا چنین دستورالعملی برای محدود کردن یک مصالح ساختمانی را شاهد نیستیم.

وی افزود: به جای اینکه درصدی برای استفاده از شیشه تعیین کنند، باید عنوان می شد که شیشه باید متناسب با اقلیم و رعایت استانداردها مورد استفاده قرار گیرد.

نوروزی ادامه داد: ایمنی در برابر زله، مقاومت در برابر انفجار و ایجاد امنیت از مهمترین ویژگی های یک شیشه استاتدارد است.

این مسئول شرکت ونوس شیشه با بیان اینکه ذات شیشه، شکستن است، گفت: اما می توان با تولید باکیفیت و اجرای درست کاری کنیم که غیربرنده و دیرشکن باشد.

وی افزود: از دو طریق لمینت و سکوریت می توان امنیت و مقاومت شیشه را بالا برد. در روش سکوریت به صورت کنترل شده شیشه را تا دمای حدود 700 درجه سانتی گراد و زمانی که شیشه به مرحله نرم شدن می رسد، حرارت می دهند و بلافاصله سرد می کنند. این کار باعث افزایش 5 برابری مقاومت شیشه می شود و از طرفی چنانچه بشکند، تکه های آن ریز و غیربرنده است.

نوروزی اظهار داشت: در روش لمینت یک یا چند لایه تلق را در فرایند تولید در شیشه قرار می دهند و به همین علت در زمان شکستن، شیشه سر جای خودش باقی می ماند و نمی ریزد. ضمن اینکه این روش باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می‌شود و عایق خوبی هم برای مسئله صوت به شمار می آید.

کارگاه «فرآیند طراحی و انتخاب تکنولوژی با رویکرد پایداری در گروه سرمایه گذاری مسکن»

کارگاه «فرآیند طراحی و انتخاب تکنولوژی با رویکرد پایداری در گروه سرمایه گذاری مسکن» با حضور مهندسان و با ارائه یگانه از «گروه سرمایه گذاری مسکن» برگزار شد.

یگانه در خصوص این کارگاه گفت: در اولین گام آنچه در ساختمان‌های پایدار مطرح است انتخاب زمین مناسب است.

وی گفت: در فاز طراحی این گروه برای هر پروژه دو کمیته تشکیل می‌شود.

وی گفت: در فاز اول کمیته معماری تشکیل می شود. در این کمیته با رویکرد بهینه کانسپت انجام می‌شود.

وی درخصوص کمیته دوم گفت: کمیته دوم راهبری و انتخاب طرح است. در این کمیته انتخاب فناوری، بهینه سازی طرح و کنترل مدارک و مستندات فاز است.

یگانه در ادامه با ارائه چند اسلاید کارکرد کمیته ها را به صورت کامل تشریح کرد.

 

کارگاه «بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از سیستم های ساخت و ساز خشک»

کارگاه «بهینه سازی مصرف انرژی با استفاده از سیستم های ساخت و ساز خشک» برگزار شد.

به گزارش «صما» ارائه دهنده این کارگاه شرکت «کناف ایران» با ارائه بهروز محمد کاری بود.

کاری با بیان اینکه هدررفت انرژی در کارگاه ها بسیار بالا است گفت: باید تمام دیوارها عایق بندی شود.

وی گفت: در این بین استفاده از دیوار کناف ایران می تواند تا حدود زیادی در برابر هدررفت انرژی موثر باشد.

کاری ویژگی‌های این دیوار را نسبت به دیوارهای معمولی تشریح کرد.

 

یادآور می‌شود، در همایش ۳ روزه «ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» ۱۲ کارگاه برگزار شد.

ساختمان صنعت


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کارگاه ,شیشه ,مصرف ,بهینه ,استفاده ,کمیته ,گزارش «صما» ,اظهار داشت ,سازی مصرف ,بهینه انرژی» ,مصرف بهینه ,مصرف بهینه انرژی» ,سرمایه گذاری مسکن» ,کارگاه «فرآیند طراحی ,گروه سرمایه گذاری
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عقاب زرين GITARITI Barry memories.lonelygirl *فصل بودن * بلاگ ایران افرا رایانه وبلاگ من هنرنامه رزمی متخصص مغز و اعصاب اصفهان و شیراز